B1 blogcsalád



Nem csak a Flippermúzeumot kellene bezáratni

Pár javaslat a NAV-nak egy lelkiismeretes állampolgártól

2015. május 21. - Spectra

Tisztelt NAV!

Tudomásomra jutott, hogy bezáratják a budapesti Flippermúzeumot, mert az ott kiállított flipperek sértik a szerencsejáték-törvényt.

Meg kell hogy mondjam, teljesen egyetértek azzal, hogy ezeknek a veszélyes szerencsejátékoknak mennie kell. Emellett, mint lelkiismeretes állampolgár, kötelességemnek érzem, hogy felhívjam a figyelmüket más "nyerőgépekre", amiket az önök logikája szerint szintén el kellene zárni a magyar emberek

mentálhigiénés állapotának megóvása érdekében.

20120319-pinball-flipper3.jpg

Már alapból azt felháborítónak tartom, hogy a Flippermúzeum eddig nem Andy Vajna hatáskörébe tartozott. Hiszen a koncessziós jogok kiosztásából egyértelműen kiderült, szinte kizárólag ő alkalmas ilyen jellegű helyek üzemeltetésére.

Ugyanakkor mélységesen egyetértek azzal, hogy a Flippermúzeumnak mennie kell Magyarországról. Ezek a megélhetési flipperek ne a mi hazánkat szipolyozzák ki. Meg kell óvni a magyar embereket az olyan

függőséget okozó, káros szerencsejátéktól, mint a flipper.

Olvastam egyébként a Flippermúzeum bezárása kapcsán a rajongók felháborodásáról. Kérem, ez ne tántorítsa el önöket, hiszen világos, hogy itt beteg, szerencsejáték függő emberekről van szó, akik már nincsenek a józan ítélőképességük birtokában.

Pontosan az ilyen jellegű mentálhigiénés problémák elkerülése érdekében javaslom, hogy zárassanak be minden olyan helyet, ahol van

csocsó, kávéautomata vagy neadjisten emlékéremnyomó automata.

Nyilvánvaló, hogy az ezeknek otthont adó terek is pénzbedobós játékteremnek minősülnek.

Talán önök bele sem gondoltak eddig, hogy a kávéautomata által olykor visszaadott apró milyen szenvedélybetegséget válthat ki az emberekből. Nem beszélve az emlékéremnyomó automatákról, melyek mindig kiadnak egy érmét, így sodorva a gyanútlan áldozatokat a kaszinóhangulat bűnös világába.

Itt szeretném megjegyezni, hogy a Budapesti Vidámpark felszámolását is helyeslem. Ez maga volt a kaszinók fertője, hiszen a belépődíj megfizetése után a dodgemért és a gokartért itt is külön kellett fizetni.

Tehát csak így tovább!

Tisztelettel:

Egy lelkiismeretes állampolgár 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr777478102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tükörfúró 2015.05.22. 16:02:17

Az emlékérem nyomó mondjuk tényleg abszurd, a törvény betűje sezrint bűncselekményt valósít meg, pénzrongálás vétsége.

Nem mintha az 5 forintosnak lenne értelme, vagy ne lenne olyan, mint a szemét, már a huszas sem jó semmire, sőt lassan egy százasért sincs már se kávé se 2 perc autómosó.

Egyébként meg veszéyles ilyeneket írni, komolyan veszi még a végén a sok barom, és nemzeti automata üzemeltető rt-t hoznak létre, elvéve megint országos szinten többtizezer ember megélhetését, válalkozását és üzletét.. :((

2015.05.22. 23:54:11

Én is gratulálni szeretnék a Navnak, hogy a megszámlálhatatlanul sok fiaskó után (pl; családi összefogással vásárolt luxusingatlanok tulajdonosainak érinthetetlensége, egyéb nyilvánvalóan korrupt ügyekben impotencia mutatása) most végre sikerült lecsapni az igazi bűnbarlagra ! Csak így tovább !
süti beállítások módosítása