B1 blogcsalád



Új rovatokkal bővült és gyakornokokat keres az Egyenlítő

2015. május 18. - ng.pontkukac

Kedves régi és új Olvasóink!

Az Egyenlítő blog idén decemberben fogja ünnepelni hatodik születésnapját. Az elmúlt években szerzőink áldozatos munkájával, a Ti aktivitásotokkal, valamint az Index és a blog.hu professzionális felületének segítségével elértük, hogy a szakma és az olvasóközönség által elismert, országos csúcsmezőnybe tartozó közéleti-politikai blog és hírforrás lettünk.

Nem sorolom fel - mert lehetetlen is lenne -, hogy hány mutyizó politikusnak okoztunk kellemetlen perceket oknyomozó anyagainkkal, és hogy milyen sok színvonalas publicisztikával, riporttal járultunk hozzá a hazai politikai "párbeszéd" "kiegyenlítéséhez". Közben díjakat nyertünk, bíróságra és rendőrségre jártunk a politikusok ellenünk tett, hatástalan feljelentései miatt. Ma pedig több, mint negyvenezretekkel kommunikálunk folyamatosan Facebookon, és az Index olvasói közül is több tízezren választanak minket naponta.

Idén úgy döntöttünk, hogy gyökeresen átalakítjuk az Egyenlítőt, hogy a hatodik születésnapunkat már színes, izgalmas, a politika világán túlmutató online magazinként ünnepelhessük. Ennek a folyamatnak az első lépéseként januárban elstartolt blogunk kultúra rovata, amit pár hónap alatt úgy megszerettetek, hogy kultos szerzőink izgalmas cikkeit is több tízezren olvassátok naponta. Köszönjük a bizalmat és az érdeklődést, folyamatos tartalmi és mennyiségi bővítéssel igyekszünk rászolgálni!

A [szub]kult sikerén felbuzdulva ma két új rovatot indítunk útjára. Ezek is a blog nyitólapjának jobb hasábjáról érhetők el. A gasztro rovatban szerzőink éttermeket, kocsmákat, ételfesztiválokat tesztelnek, hogy jó helyekre hívják fel a figyelmet, vagy épp óva intsenek más éttermektől. Magyarország az elmúlt években gasztro-nagyhatalommá vált, és jót enni ma már nem luxus. Segítünk a választásban, mellette pedig különleges recepteket, rendezvényeket ajánlunk, sőt, a gasztro-történelemben is elmerülünk.

Másik újszülött rovatunk a fotózással foglalkozik. Hazai és külföldi tehetségeket, saját képsorozatokat, fotóesszéket mutatunk be, és az interneten talált kincsekre is felhívjuk a figyelmet. Ma már egy okostelefonnal is bárkiből világhírű fotós válhat, számos példa igazolta ezt a közelmúltban. Mindenkit arra biztatunk, ajánlja nekünk saját Instagramját, honlapját. Szakértőkkel elemezzük, és bemutatjuk a Ti munkásságotokat is.

A két legfiatalabb rovatot épp most kezdjük feltölteni tartalommal, így ezek - a kulthoz hasonlóan - hetek múlva nyerik el megálmodott formájukat. Visszajelzéseitekre addig is számítunk!

Ennyit hirtelen az újdonságokról. Ezekből egyre több lesz, írjatok, ha tetszenek, írjatok, ha nem!

Fontos hír, hogy az Egyenlítő blogcsalád gyakornoki programot hirdet. Amennyiben kedvet érzel magadban az íráshoz, itt a lehetőség. Kortól, nemtől, iskolázottságtól függetlenül várjuk jelentkezésedet. Nincs más dolgod, mint írni, összeállítani egy posztot, amit el tudsz képzelni az Egyenlítő közéleti, fotós, gasztro vagy kultúra rovatában. Tanulmányozd ezeket a rovatokat, mert más instrukciót, megkötést nem adunk. Írásodat kiértékeljük, és amennyiben lehetőséget látunk rá, felületet és mentort biztosítunk.

e-mail címünk: egyenlitoblog@gmail.com

Köszönöm a figyelmeteket, olvassatok minket a jövőben is!

Németh Gábor
főszerkesztő
Egyenlítő blogcsalád

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr807468902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása