B1 blogcsalád



Most szólj hozzá...

2015. április 29. - Ninon

Újra meg újra érdekes, szórakoztató, néha dühítő, olykor elkeserítő a hozzászólásaitokat olvasgatni itt a blog felületén... Mindenkinek lehet és kell is kell is véleményt formálnia, mi pedig kíváncsiak is vagyunk meglátásaitokra, de az eszközök megválasztása lehetne - hogy is mondjam... - esetenként intellektuálisabb...

Na mindegy, lássuk, mostanában milyen érdemleges kommenteket lehet fellelni házunk táján!

troll1.jpg

 

 

(kép: parkocka.hu)

fehérfarkas:

"Nagyon sok diktátornak szüksége van a legitimitásához valami múltbeli személy és mítosz, amitől származtatja a hatalmát:
ilyen volt az 1. Orbán-kormány alatt, hogy István király Felcsút határában ajánlotta fel a szent Koronát Szűz Máriának. Ez persze nettó hazugság, de az akkori fideszes propaganda ezt sulykolta. Most ez már nem elég, most már egyenesen Attilától származtatja a saját hatalmát. Mert ne feledjük itt nem a nép és az átlagemberek érdekéről és hatalmáról (demokrácia = a nép hatalma) van szó, hanem egyedül az ő hatalmáról.
Kevesen tudják, de Irakban Szaddam Husszein II. Nabukodonozor fiának tekintette magát, az Újbabiloni birodalom legnagyobb királyának jogutódjának tartotta magát."

sas70:

"Amikor valakitől ekkora marhaságokat hallok, rögtön vallásos leszek: Édes jó Istenem, miért nem teremtetted magasabbra a kerítést!"

Halász Patrik:

"A Városliget helyén mocsaras terület volt, az ottani talaj máig puha, süppedékes. Kérdés, az épületek stabilitását és a környéken a talajvíz szintjét hogyan befolyásolja majd, ha megvalósulnak a (túlméretezettre) tervezett épületek.
Egyébként nálunk az építőipar (illetve néhány nagy cége) szerintem a mindenkori fő rabló, a közpénz fő elszivattyúzója. Az egyik kormány alatt 4-es metró épül, meg méregdrága völgyhíd (meg majdnem kormányzati negyed), a másik alatt meg stadionok és múzeumi negyed. Mind fölösleges, mind iszonyatos költség. Olyan nagy, hogy fel se tűnik, ha a pénz egy része eltűnik.

 

Ja, és a Vár... Hát persze, hogy a Horthy-rezsimhez hasonlóan antidemokratikus és szegényellenes (és egyre inkább fasiszta jellegű) kormány is onnan uralkodik majd, mint Horthyék tették. És persze, hogy le kellett dózerolni a Kossuth térről is mindent, ami nem illik ebbe a politikai-ideológiai kormányzati koncepcióba! Nem kérte senki, sokaknak nem tetszett és sokba került? Nem számít! És hogy a Vár átalakítása több tucatszor annyiba fog kerülni? Annál jobb! Kell a pénz az "építőiparnak". És majd mi megmutatjuk, meddig mehetünk el! Ameddig csak akarunk!"

Peterpapo:

"Én csak azt nem értem, hogy arról senki sem beszél, hogy az emberek egy része és szerintem nem kis része nem azért járt vasárnap is vásárolni, mert kötelező volt, vagy mert az a szemét fogyasztói társadalom kényszerítette őket, vagy csak azért, mert nem volt jobb dolguk, hanem azért, mert akkor volt rá igazán idejük, ugyanis hét közben délutánig dolgoznak a keményen dolgozó kisemberek és valóban családi program volt megcsinálni hétvégén a nagy bevásárlást a következő hétre, vagy megvenni a gyereknek a nadrágot, cipőt, asszonynak a ruhát, táskát, vagy bármi más hasonlót. Erről miért nem beszél senki?"

BiG74:

"Tökéletes, ki is fejezted orkbán és a többi megélhetési brancs egyik legundorítóbb tulajdonságát. Aki nem ért egyet hazaáruló, nemzetrontó, és különben is minek beszélni vele, hiszen úgy sem ért egyet."

 

Mostanra ennyit! Puszi/pacsi!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr667409104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása